MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

SM i Linköping

Välkommen till Svenska mästerskapet
i hembryggd öl 5:e april 2014

För 26:e året i rad arrangerar Svenska Hembryggareföreningen SM i hembryggd öl, i år tillsammans med Linköpings Hembryggareförening. SM hålls i Sportcenter, en arena för olika racketssporter, som ligger bakom Cloetta center, den stora hockeyarenan i Linköping. Lokalen ligger centralt med 20 minuters gångavstånd till Linköpings city. Som besökare har du möjlighet att provsmaka ett hundratal öl av olika slag under eftermiddagen, och som bryggare kan du tävla med din hembrygd både i domartävling och i folkets val på plats.

SM-logga-2014

Svenska mästerskapet öppnar för besökare klockan 12.00 och stänger klockan 18.00. Inträde kostar 250 kr för alla besökare. Inträdesbiljett köper du, från och med i år, HÄR. Alla besökare får varsitt ölglas med SM–loggan och en folder med all information om bryggarnas öl samt all information man behöver för att kunna rösta. Sedan är det bara att gå runt och få smakprov av de mest förunderliga brygder som landets hembryggare skapat.

Du som är medlem i SHBF uppmanas att ta med ditt medlemskort för att erhålla en medlemspresent.

Under SM-dagen kungörs vinnarna i domartävlingen samtidigt som besökarna har uppdraget att utse vinnarna till Folkets Val, alltså den öl som vunnit besökarnas gunst och varit mest välsmakande.

No Comments

Post A Comment

Translate »