MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Belgoklubben

Nu har äntligen den efterlängtade leveransen från Belgoklubben kommit.

Septemberlådan innehåller några riktigt godingar som man ser fram emot att avsmaka. Här presenteras höstens låda:

2 st Moriau Oude Geuze (Boon)  

Då var det äntligen dags för en geuze igen! Visst passar det som handen i handsken med en torr och syrlig produkt som drar åt syrliga äpplen så här i skördetid. Buteljerad unicitet med anrik historia.

 2 st Noblesse Extra Ordinaire (Dochter van de Korenaar)  

Åter igen får Ronald Mengerink och hans underfundighet plats hos oss. Med sin torra, välsmakande och torrhumlade specialvariant av Noblesse ser jag ett samspel med höstens sista soldagar…

 2 st Malheur 12 (Malheurbieren)  

Vi har låtit Sveriges största ölpersonlighet Jan Erik ”Janko” Svensson välja en höstöl till lådan. Valet föll på en kraftig, mörk och stark rackare som vi klassar som en belgisk barley wine och som enligt ”Janko” flirtar med Westvleteren.

 2 st Enigma (Hopjutters)  

Här ser vi ånyo en härligt rostad, fruktig och torr belgisk Imperial Stout. Med nytänk och traditionstrots sticker denna mörka öl ut hakan och levererar en ljuvlig höstbrygd.

 2 st Delirium Nocturnum (Huyghe)  

En kraftig doning från familjebryggeriet Huyghe. Detta är en mörk öl med härlig pepprighet och mjukt rostade toner. Ölen som har inte mindre än fem olika maltsorter kommer att berika den färgglada hösten!

 2 st Brigand (Van Honsebrouck)  

Detta är en underskattad smakrik gyllene tripel som är bryggd för att hylla de flamländska bönderna som fritog kastellet Ingelmunster 1798. Magisk mandelmassa balanseras av en krisp sötma.

No Comments

Post A Comment

Translate »