MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Längtar redan till jul!

Snart är julen här och med den även en låda från Belgoklubben!
Kan undra om det blir hårda paket i år under granen?
 jullådan

2 st December Flower (White Pony)  

Vi är mycket glada över att kunna ge er medlemmar denna fantastiska bärnstensfärgade vintervärmare. Ölen är fullpackad, likt en överbelamrad julgran, med säsongens smaker. Slå dig ner i favoritfåtöljen och låt drycken omfamna dig till tonerna av Bjällerklang…

 2 st Leroy Christmas (Leroy/Het Sas)  

En klassisk belgisk julöl bryggd av det anrika familjebryggeriet Leroy. Denna kastanjebruna härlighet är ofiltrerad och klarar flera år i källan men fungerar utmärkt redan denna vinter sön faller ymnigt och frosten biter i…

 2 st Anarkriek (Hofbrouwerijke)  

Detta är någor så udda, ovanligt men ändå smäktande som en porter smaksatt med belgiska moreller (körsbär). Sätt er framför granen, ta en bit ur Aladdinasken, läppja på den magiska dryck och njut.

 2 st Tournay de Noël (Cazeau)  

Under en stjärnklar, gnistrande frostnatt värmer denna komplexa och relativt torra mörka vallonska julöl både själ och hjärta. Mängder av malt möter tre olika humlesorter och harmoni uppstår, precis som det ska vara i juletid. 

2 st Lupulus Hibernatus (Les 3 Fourquets)  

En smäktande mörk och härligt värmande julebrygd som är kryddad med ett litet uns kanel. Låt tomtarna komma och snön falla för här finns öl till alla. 

2 st Arend Tripel (De Ryck)  

Vintern är en mörk  årstid men julen är ljusets högtid och det vill vi på Belgoklubben anamma. En torr och frisk, ljus öl som fungerar både till lutfisken eller nyårsskålen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »