MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

SM i helgen!

SM i hembryggd öl 30 april i Malmö

För 28:e året i rad arrangerar Svenska Hembryggareföreningen SM i hembryggd öl.

683 ÖL TÄVLAR I SM I HEMBRYGGD ÖL Nu är det äntligen dags för hembryggarnas höjdpunkt, SM i hembryggd öl! Årets tävling arrangeras lördagen den 30:e april av Svenska Hembryggareföreningen i Baltiska Hallen, Malmö. På plats ställer svenska hembryggare ut 162 öl för provsmakning. Besökarna röstar fram vinnarna i fyra olika klasser och i etikettävlingen. Även Årets grönöling utses och innovationspriset Inka delas ut. Innan själva SM-dagen har domarbedömningarna av 683 inskickade öl skett på olika orter i landet. På lördag, den 30:e april, döms på nytt vinnarölen i domarklasserna och därefter utses segraren: Årets hembryggare.

Huvudsponsor är Åbro Bryggeri och segraren kommer att brygga 30 000 liter öl på Åbros bryggeri i Vimmerby.

SM pågår klockan 12:00-18:00, den 30:e april i Baltiska Hallen i Malmö.

www.shbf.se

Biljetter: www.ticnet.se

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »