MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Ströget – Christiania – Nyhavn

Dagarna flyter på, frukost utmed kanalen, Streetfood på Papiren. Klämma en Hoff när man känner för det, bara vila och lata sig känns skönt.

Tre nätter och fyra dagar i Köpenhamn, underbart väder, bra boende centralt mitt i Danmarks huvudstad till priset av ett dubbelrum en natt… Vi är fem personer i två båtar och betalar 75:- natten/person mitt i Köpenhamn. Tror inte man hittar en parkeringsplats för detta priset i någon huvudstad – ever!

Friheten, resan till målet och möjligheten att göra som man vill kännetecknar seglingen i mångt och mycket. Det som fick mig att må så bra, var närheten med min bror och min son, dela något som man kan minnas de mörka vinterkvällarna.

Dags att lätta ankar och segla hem, vinden har vänt till rent sydlig och vi siktar på att övernatta i Mölle på vägen hem. Tar en tidig morgonpromenad innan första broöppningen 06.00 och sen kurs norrut mot Falkenberg.

Lämnar Köpenhamn med vetskapen att nästa gång vill jag komma hit med egen båt…

No Comments

Post A Comment

Translate »