MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Fundering I

Ibland är det bra att stanna upp och fundera lite, därav rubriken. Det kommer lite funderingar då och då, som ett avbrott för eftertänksamhet och reflektion. Jag hade ingen plan med att skriva en logg/blogg, men upptäckte det var väldigt kul och att responsen på detta varit över förväntan. Tanken var att dokumentera Indigo för mig och mina nära, göra ett dokument som man kan se tillbaka på, den dagen äventyret är över.

Jag har upplevt en hel del redan, men känner att det finns en hel del kvar att upptäcka, det gäller bara att ta steget. Jag är här och nu, men det finns saker jag ändå inte vill släppa. En av dessa saker är ölbryggningen!

Att brygga öl är min andra stora hobby och liksom seglingen ett sätt att leva. Har funderat en hel del på hur jag ska kunna kombinera dessa två intressen på ett bra sätt och kanske utveckla detta ytterligare…

Segla och brygga öl?

När tanken slog mig, blev det naturligt att spinna vidare på det… hur det ska gå till och i vilken form får tiden utvisa, men något med segling och ölbryggning blir det.

Jag har inte berättat om min dröm ännu och den får mogna lite innan jag släpper den offentligt.

Drömmar är viktiga, för det får oss att sträva mot något, men man vet inte riktigt hur det slutar… lite som livet till vardags. Jag har slutat att jämföra mig med andra och är nöjd, faktiskt väldigt nöjd med livet.

Nu dyker jag ner i böckerna för snart är det uppskrivning på förarprovet.

No Comments

Post A Comment

Translate »