MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Minnet är slut

Jag skapade denna blogg/logg med en gratisversion av wordpress, då jag inte trodde gensvaret skulle bli så stort. Nu har jag kommit till en punkt jag måste uppgradera sidan för att få mer utrymme… Givetvis kommer det uppgraderingserbjudanden hela tiden, men jag tänkte inte så mycket på detta när jag satt där för knappt en månad sedan. Ser på statistiken att det är 50-70 personer i snitt som är inne och läser varje dag, så då får jag ju fortsätta i lite annan skepnad. Kan ju inte svika trogna följare!

Jag letar nytt tema för sidan då det jag valde i gratisversionen inte finns i den uppdaterade versionen, tyvärr. Under dagen registrerade jag en hemsida och killarna på jobbet hjälpte mig att anpassa domänen, tack!
Hela kvällen har jag laddat olika designsidor, men jag tycker inte det ser riktigt snygg ut – är det inte det ena, så är det det andra. Typsnitten är fel, färgerna på den sidan går inte att ändra… Varvar kvällens aktivitet med en belgisk öl, men kommer inte vidare. Men håll ut, inom några dagar kommer det en ny sida och fortsättning på äventyret med INDIGO och kanske lite öl.

No Comments

Post A Comment

Translate »