MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Mina kanaler

Under hösten och vintern har jag tittat en hel del på YouTube för att få inspiration och information om famtida projekt med INDIGO. Det är allt ifrån DIY-kanaler till rena segelfilmer. Alla har de något som fångar den där känslan av äventyr. Flera av dessa prenumerationer jag följer är människor som tröttnat på den grå vardagen och kastar loss för att uppleva sitt livs äventyr. En del av dessa projekt snuddar väldigt nära den dröm jag har med mitt egna projekt och som stärker mig i min uppfattning om hur ett äventyr ska vara. Hur glassigt och glamoröst det än må vara kommer även vardagen ifatt dessa människor som är ute i världen och det blir en vardag även för dem. Intressant att följa förändringen över en längre tid.
För en del av dessa projekt är platsen målet, medans för några är det vägen dit som är det viktiga, detta gör det spännande att följa. Man får liksom olika infallsvinklar på vad som tilltalar mig.

Här kommer några av mina favoritkanaler som jag följer med stor passion.

• Sailing Lady Africa
• Sail Life
• Tally Ho
• NBJS – Erik Aanderaa

Det blir liksom en liten helig stund när klippen läggs ut, oftast en gång per vecka under helgen. Brukar ägna någon timma på måndagen för att kika igenom helgens uppladdningar, ta en öl, äta lite gott och förkovra mig.

Fördelen med att brygga sin egna öl är att man får den precis så som man vill ha den. Tänker väva ihop mina intressen, men det kommer jag till längre fram.

Vi får se vad morgondagen har att erbjuda!

No Comments

Post A Comment

Translate »