MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Ett uppdrag

Innan upptagningen förra året hade båtklubben städdag och utsättning av vaggorna som gemensam aktivitet. Är man medlem i en förening och mycket av arbetet är ideellt, gör man allt för att hålla ner kostnaderna. Självklart man hjälper till om man har möjlighet. Motor- och röjsåg tillsammans med krattor och räfsor låg i bilen inför halvdagsarbetet. Röja sly, klippa buskar och göra snyggt runt föreningslokalen känns bra, då det är många besökare, både båtfolk och husbilsägare som besöker oss. Under en av pauserna snackade jag med en man och det visade sig att han satt i valberedningen. Vi kom in på att det är så svårt att hitta folk till styrelseuppdrag. Som den föreningsmänniska man är frågade jag om det är något jag kan hjälpa till med… Blicken jag fick, glömmer jag inte… så du erbjuder dig självmant!!!

Många listor, namn och båtplatser att dokumentera inför årets båtplatsfördelning.

Är det något jag kan bidra med gör jag givetvis detta. Det är ett bra sätt att lära känna klubbmedlemmar och se hur en förening mår. På årsmötet blir jag invald som båtplatsansvarig. Tackar så mycket för förtroendet och jag ska göra allt jag kan för att lyckas med mitt åtagande.

Ritat upp alla båtplatser skalenligt för att ha kontroll på att rätt båt placeras på rätt plats.

Under vintern fram tills idag har det fyllts på med 32 ansökningar om båtplatser och vi har enbart 25 platser lediga. Några båtar säljs, någon tröttnar och en del betalar inte sina platser och tyvärr blir det alltid någon som blir besviken. Jag hoppas de flesta är nöjda med årets placeringar.

Nu ser vi fram emot sjösättningen, men det är en hel del som ska göras innan dess!!!

Mer om detta i morgon…

No Comments

Post A Comment

Translate »