MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Måndagskväll i mars

Måndagar är för många en avslagen dag efter helgen. Måndagströttheten gör sig påmind, man vill bara hem och slänga sig i soffan… näää!!! Styrelsemöte på båtklubben ikväll – Kul!
Slutar jobbet 16.30 och åker ner till klubbhuset, parkerar och tar en lång promenad på stranden och rastar Chap. Ganska friska vindar och runt 4° bara… det biter i skinnet, inte alls så skönt som någon dag tidigare, med strålande sol och vårkänslor.

Förbereder kaffe till mötet och sätter mig ner för att skriva morgondagens inlägg… 5% batteri kvar i telefonen… hmmm. Här gäller det att hushålla, då jag inte har någon laddare med mig. En bild blir det, sen var batteriet slut.

Håkan Karlsson leder och fördelar arbetsuppgifter.

Man märker i en förening om den mår bra! Jag har under många år varit en föreningsmänniska och märker direkt i denna styrelse att det är bra energi. Engagerade, trevliga och lättsam stämning avspeglar sig i mötet. Varje grupp redovisar vad som har hänt sedan tidigare, ny uppdrag fördelas och det ”fixar jag” är genomgående för alla! Riktigt skoj att gå på styrelsemöten, där det är driv. Har även sett baksidan av föreningsverksamhet i tidigare klubbar, med människor som kommer på möten och det är bara sträckgubbar klottrat på dagordningen, inget engagemang och oftast bara en som tar på sig uppdrag för att sedan möta föreningsdöden…
Här funkar det suveränt!

Detta året firar båtsällskapet 50 år och jag vill passa på att slå ett slag för 18 maj, den dag då vi firar med pompa och ståt! Håll utkik, snart kommer inbjudan till detta.

Passar även på att slå ett slag för en App som funkar jättebra för oss seglare om man vill ha lite koll på kustnära väder, det är: ViVa
En app som Sjöfartsverket tillhandahåller och ger en exakt bild av vindförhållanden på våra väderstationer utmed våra kuster.

Ikväll är det tisdagsklubben… Fulla segel!

No Comments

Post A Comment

Translate »