MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Full fart i klubbhuset!

Full fart på jobbet hela dagen, fast dagen startade tidigt. 05.15 har jag ställt larmet på, men jag brukar som vanligt vakna tio minuter innan den ringer, oavsett när jag ställer den på väckning. Vet inte om jag har ett inbyggt ur som Skalman, konstigt är det i alla fall. När jag ska lägga mig, brukar jag somna på väg ner till kudden och vakna lika snabbt när jag ska upp… En förmån ser jag det som.

Som sagt, full fart hela dagen. Haft en del samtal den senaste tiden gällande mitt uppdrag i båtsällskapen om båtplatserna, så även idag. Extra roligt var det att hälsa nya medlemmar välkomna till klubben och meddela att de fått en båtplats. De skulle komma ner till hamnen runt 18.00 och kika. Passade extra bra idag då vi hade ”Tisdagsklubben” och att husgruppen hade möte samtidigt. Mycket folk i huset, riktigt roligt!

Tisdagsgruppen hade mycket att prata om denna kväll.
Husgruppen hade möte i lokalen samtidigt och planerade aktiviteter inför vårsäsongen

Då det var fetisdagen idag passade Tom och Benny på att grädda våfflor till hela gänget, som gick åt i rasande fart. Doftade härligt i klubblokalen och smakade underbart! Tack!

Faten fylldes med väldoftande våfflor, tack Benny för hjälpen!

Ikväll blir det sista passet på navigationskursen inför förarprovet – Spännande!

Mer om det i morgon…

1 Comment
  • Tom
    Posted at 14:00h, 08 mars

    Härligt. Tack för hjälpen Benny.

Post A Comment

Translate »