MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Det rullar och gungar!

Det blev en intensiv dag igår. Började tidigt, kom till mässan och det var full fart från början. Många steg blev det, roligt var det och till slut fick man även smaka på det!

Det bestående intrycket av mässan är alla nöjda besökare, den höga kvalitén och trevliga atmosfären. Fick rycka in och damma av mina kunskaper inom brandkåren med lättare sjukvård… men även här var det en nöjd besökare, trots plåster i pannan och trasiga glasögon. Hade några timmar att slå-i-hjäl på golvet efter avslutat pass och det var inte svårt ska jag säga!

Efter en hel dag på golvet, några lyckade öl-intag, hamnade man till slut hos Svenska Sprit för en traditionell GT! Säga vad man vill men en riktigt god Gin Tonic är aldrig fel. Värt att nämna om arrangemang av detta slag är ljudnivån i mässhallen… helt åt helvete för högt! Det går inte att prata, folk skriker, helt hysteriskt…

Nä, nu lämnar jag Malmö, ska ut en sväng till stugan och kolla så den står kvar. I bagaget ligger epoxi, för snart ska jag börja plasta lite på båten…

Men mer om detta i morgon!

Tomma glas och revade segel!

No Comments

Post A Comment

Translate »