MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Vårmöte

Kvällen till ära var det vårmöte i båtklubben, riktigt kul med så många som ville komma. Faktiskt fler än på årsmötet senast. Alla verkade taggade, husgruppen laddade upp med kaffe och frallor. Stämningen var på topp!

Rikard preppar frallor inför kvällens vårmöte.

Ordförande hälsade alla välkomna, redogjorde lite vad som hade hänt under vintern och vad som var kvar att fixa under våren. Känslan och förväntningarna inför båtsäsongen är som julafton för barn. En familj som precis blivit medlemmar och fått båtplats sprudlade och var riktigt taggade. Hade förmånen att träffa ytterligare två nyblivna båtägare som fått båtplats som hade en hel del frågor.

44 personer blev informerade om årets aktiviteter, riktigt kul med så mycket folk i lokalen.

Det har fixats med bryggor och tankbryggan har fått nya pålar liksom några stolpar på c-bryggan. Det grävs och förbereds nytt vatten och avlopp till spolplattan – stort tack till hamnsektionen. Dörrar ska fixas och målas av fastighetsgruppen, så att gästtoaletterna blir fräscha inför säsongen – tack fastighetssektionen. Allt detta arbete av föreningsmedlemmar är grunden till en väl fungerande förening och som dessutom gör att priserna kan hållas nere – tack!

Festkommittén presenterade inbjudan till 50-års jubileet den 18 maj och då det endast är 100 platser till festen är det ”först-till-kvarn” som gäller. Mat, dans och klackarna i taket utlovas! Se nu till att boka plats när inbjudan kommer.

Nu laddar vi inför säsongen – fulla segel och högt skum!

No Comments

Post A Comment

Translate »