MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Ny vecka

Efter helgen, som för övrigt var helt odramatisk, förutom ryggskottet, är det bara lite småpyssel som gäller i veckan. Det är inte så att jag inte har något att skriva, för det finns det hur mycket som helst om. Nä, det är väl mer frågan om i vilken ordning jag ska ta det i. Jag har några grundstolpar som jag vill skriva om och det är:
• Utrustning på INDIGO
• Byggprojekt
• Resplaner
• Dagsaktuella händelser
• Funderingar
• Att bo och leva på båten
• Mat utan ugn på två lågor
• Falkenbergs Båtsällskap
• Navigation
• Ölbryggning

Till allt detta behöver jag bilder och underlag. Jag har väl inte kommit in i rutinerna riktigt ännu när det gäller bilderna… Kommer hela tiden på mig själv att jag missat att plåta när jag väl är färdig. Jag lovar att bättra mig!

Nu börjar det bli väder för att få av presseningen, tvätta båten ren och polera upp henne, men jag har ett litet projekt som jag bör ta tag i ganska omgående och det är styr pedistalen.

Renskrapad och ”strippad” är styrpulpeten klar för första lagret spackel. Det blir ett epoxispackel med en filler som gör att man får en spackelliknande konsistens på massan. Slipa och grundmålning blir det i nästa steg. Har även gjort en mall för kompass/navigationsutrustningen som skall fästas på toppen av pedistalen, men den presenterar jag i ett eget inlägg.

Snart är det dax för naprapaten/kiropraktorn, så ska vi se om vi får igång kroppen igen…

Fulla segel och högt skum!

No Comments

Post A Comment

Translate »