MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Det närmar sig!

En vecka utan tisdagsklubben är en fattig vecka… Nu när våren kommer och det är ljusare på kvällen börjar även tiden rinna iväg. Man märker att alla är lite småtrötta, det har varit mycket att ta tag i under vintern. Nu är det bara två veckor kvar tills första iläggnigen sker. Själv har problemet med ryggen förskjutit köl-doppet två veckor, men det känner jag ingen stress över, det får bli som det blir. Till helgen är det upptakt i föreningen med allmän städdag, bommar ska i och det skall göras fint. På söndag är det intensivkurs för VHF-certifikatet med uppskrivning och prov helgen efter. Vältajmat värre!

Under vintern har klubbens SUB-Lift fått sig en rejäl service. Den är nu redo att ta sig an alla båtar som ska i plurret. Till helgen rensar vi rampen från skräp, stockar och allsköns bråte.

Det har även lagts ner en del nya rör och ledningar till spolplattan i veckan som gått. Detta skall asfalteras igen under kommande vecka, så snart står klubben redo för säsongen.

Högt skum och fulla segel!

 

No Comments

Post A Comment

Translate »