MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Sally lockar till drömmar

Min bror Tom och hans båt Sally har en förmåga att få folk att bli båtägare. Det började med min grabb Rikard och hans barndomsvän Franti, de köpte båt. Jag blev helt såld och köpte båt. En arbetskamrat till Toms fru Kingan skaffade båt och nu idag, en bekant som var med ute och seglade i somras, blev medlem, fick båtplats och letar båt… Den där Sally förenar och får oss trollbundna av segellivet. Tjusningen med segelbåt är att man själv kan välja hur man vill använda båten. Någon vill bryggsegla, andra vill bara segla och för min del både bo och segla, brygga öl och upptäcka världen.

Arbetet med båtplatserna i föreningen börjar bli klart och 30 båtplatser är fördelade för årets säsong. Tyvärr är det alltid några som inte betalar sin båtplats eller meddelar om de vill ha kvar sin plats. Detta skapar onödigt arbete i planeringen, då man inte vet hur många platser som finns tillgängliga. Det är inte lätt att fördela lediga båtplatser då. Några blir glada och några blir besvikna, men de flesta blir nöjda.

Enbart belgare genom strupen!

Under de senaste åren har jag varit medlem i en ölklubb för Belgisk öl – Belgoklubben. Detta har resulterat i en del uppdruckna belgare och ikväll drack jag en vällagrad qvadruppel med en smakpalett utan dess like. Ingen ljus lager här inte…

Väldigt högt skum och fyllda segel!

 

No Comments

Post A Comment

Translate »