MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Mycket har hänt i klubben

Under mitt långa uppehåll med skrivandet hände det dock en hel del i klubben och runt båten. Det kommande inläggen på loggen/bloggen blir en återblick av vad som hänt.

 

18 Maj. En historisk dag för Falkenbergs Båtsällskap. Klubben firar 50-årsjubileum med fest för medlemmarna i klubblokalen. Vädret var helt perfekt, strålande sol och humöret på topp! Uppslutningen kunde givetvis varit större, men för de 78 som närvarade, bjöds det på gående buffé, dryck och sötsaker. Lucky Lips spelade långt in fram på småtimmarna och mittnattes kröp man ner i kojen…

 

Under våren och försommaren blev det inte så mycket segling som jag hade planerat utan jag har bott-in-mig och anpassat mig till livet om bord. Skissat, lagt en budget och en plan för framtiden. Det är en hel del kvar innan Indigo är färdig för långseglingen. Jag lever snålt, sparar och handlar först när det finns pengar på kontot. Jag kommer längre fram att lista lite på som jag behöver uppdatera på båten för att det ska kännas säkert. Men fram till dess blir det jobba, jobba, jobbbaaa!

Högt skum och fulla segel!

 

No Comments

Post A Comment

Translate »