MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Vad är det som händer?

Jag har under tiden det varit tyst här på loggen, inte varit sysslolös, tvärt om… Det har hänt en hel del, både med båten och planerna. Jag har satt ett datum till 21/4 2021 för avsegling, men nu när vi lever i en pandemi får vi ta dagarna som dom kommer.

Kustskepparintyget är instämplat i boken!

Den lilla blå boken är uppdaterad med kustskepparintyg som pågått under vintern. Elen i båten är totalt utriven och jag håller på att återställa detta till nyskick. Kommer förmodligen att göra en djupdykning i detta och visa lite vad som hänt. Vindroder är köpt, eller rättare sagt, jag har lagt en handpenning. Även detta blir väl något inlägg om när jag hämtat det i Eskilstuna.

Det kommer att bli en hektisk vår och sommar. Som det är nu, blir det inflyttning i båten så fort den kommer i vattnet, men innan dess är det en hel del som ska fixas. Jag har även betat av en hel del på önskelistan på vad som jag behöver på båten. Det är några tunga bitar kvar som skall köpas in, men det får vänta tills plånboken medger detta. Elverk, radar och en livflotte + lite annat smått och gott.

Några saker kvar att investera i, men en hel del avbockat.

Högt skum och fulla segel!

1 Comment
  • Anonym
    Posted at 18:50h, 24 augusti

    Vad roligt att följa dig.

Post A Comment

Translate »