MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Ny fas i planeringen

Att förbereda båten är en sak – att förbereda mig är en helt annan sak… Det finns vissa saker man inte får missa i planeringen av ett projekt och som säkert många tar lite lätt på – inte jag!
Att vara väl förberedd på vad som väntar kan vara mentalt och fysiskt. Visst, jag har inte fått så mycket segeltid som det var tänkt, men det oroar mig inte så mycket. Värre är det med den fysiska biten… Jag har min värk att ta hänsyn till och som begränsar mig, men begränsningarna sätter en standard och nivå på vad jag klarar, så då får jag utgå ifrån detta när jag planerar.
Snart börjar jag närma mig upptagning av INDIGO och jag går in i slutfasen av förberedelserna.
Nu har jag påbörjat den fysiska uppbyggnaden av kroppen, med PowerWalk och styrketräning varvat. Jävlar vad kroppen har lagt av sig… man är inte 25 längre, men skam den som ger sig…

PowerWalk

I helgen avverkades det ca. 35 km powerwalk med lätt styrketräning, härligt!

1 Comment
  • Anonym
    Posted at 09:14h, 05 oktober

    Haha, kämpa på Bengtsson!!??⛵⛵

Post A Comment

Translate »