MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Dags för upptagning

Nu är det dax igen… denna ångestfyllda del i båtlivet… upptagning av båten inför vintern! När man lever på båten under så lång tid och det är ditt hem, blir det som ett uppbrott och de dagliga rutinerna byts ut mot nya ovana mönster. Det kommer ju inte som någon överraskning, utan det ligger där och gnager lite hela tiden, så här i slutet på säsongen. På lördag är det bestämt och det är även klart med att jag tar upp båten med masten på. Anledningen är att jag har en del jobb i masten och riggen som underlättar om masten är uppe. Ett nytt förstag ska monteras med en rulle för en fock, ev. ett baby-stag och lite fall som ska dras tillbaka till sittbrunnen… Till detta blir det att plasta in doghouset, vindroder och ett fast mantåg… Ja, det blir en intensiv höst och vinter.

No Comments

Post A Comment

Translate »