MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Fina vintervädret!

Avslutar januari med en härlig vinterdag. Fast man är ledig vaknar jag tidigt, känner mig utvilad och redo. Dagen har bara några få åtagande så jag passar på att ta en riktigt härlig morgonpromenad innan frukost! -8° kallt och det där härliga knirret när man går i snön får mig lycklig!

Det blir Forsrundan, utmed ån, solen håller på att gå upp, det gör nästan ont när man blickar ut över fälten.

Chap får springa fritt och bli av med lite energi. En rask promenad och snart är man tillbaka, det blir en stabil frukost med härligt nybryggt kaffe, en omelett och lite falukorv. Tar bussen in till stan för att titta till båten, planera och ta lite mått…

No Comments

Post A Comment

Translate »