MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

9 delprojekt på INDIGO

Då jag inför denna säsongen valt att byta båtplats kommer jag endast ha av- och påstigning i fören, så jag kommer iordningställa en landgång för att det ska bli lite lättare för oss och hunden att komma på båten. I dagsläget är peken öppen, då jag hade hela stäven full med vatten. Efter en hel del jobb med att få bort gammal polyesterfoam och dränera klipperstäven är det är en del jobb som kräver värme kring 15˚C för att epoxiskummet skall härda och bli bra! Mycket arbete blir det så fort värmen kommer och solen tittar fram!

Ett fast doghouse att plasta in!

Jag tänkte redan från början när Indigo kom i mina ägor att en skyddad plats i sittbrunnen var ett måste. Det som står på tur under året är att få plastat in ett doghouse som jag kom över på blocket. Ett fynd som var på centimeterna färdigt för montering, jag har bara några små klackar som skall tillpassas, sen är det epoxi och glasfibermatta som gäller. Det är bara våren och vädret som styr nu!

Det är några projekt på båten kvar som kräver

lite tid för att det skall kännas optimalt.

• Toalett

• Doghouse

• Targabåge

• Badplattform

• Peket och clipperstäv

• Vindroder

• Salong och kamin

• Ankarspel

• Batteribank

• Ett extra förstag

I köket blir det en del små justeringar.

Oj det blev en diger lista på jobb innan jag känner att båten är i det skick som jag vill ha den i innan det blir en längre resa. Sen är det vanligt underhåll dessutom. Jag satte en tidsplan som den tidsoptimist jag är för att sätta press på mig själv. Jag vet hur jag fungerar och och det är ett sätt för att det inte ska bli en orimlig tidsplan. Jag känner ingen prestige i att backa i tidsplanen och sätta en ny när man ser att det inte funkar. Jag tar våren och sommaren på mig för att slutföra en del punkter, sen får vi se hur ekonomi och tiden räcker till och hur många av punkterna blir färdiga!

Högt skum och fulla segel!

No Comments

Post A Comment

Translate »