MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Båt eller lägenhet, det är frågan

Länge leve kärleken!

Snart är det vår igen och jag lämnar Vessigebro för ett liv i hamnen på båten… eller? Det har blivit ändrade planer för INDIGO och projektet Segla och Brygga. När vi träffades sa Bettina till mig ”Fan ta dig om du inte genomför din dröm” och det gjorde mig väldigt ödmjuk. Jag blev förälskad i Bettina och den känslan blir bara starkare och starkare för varje dag som går – vilken kvinna! Det var nästan samma förälskelse i INDIGO när jag såg henne för första gången. Så den stora frågan hur får vi vårt livspussel att gå ihop?

Båt eller lägenhet, det är frågan

Det är vår önskan att jag ska kunna flytta in till Falkenberg och byta ut båten mot ett gemensamt boende för oss tillsammans under detta året. Vi har dock ett litet bekymmer och det är Chap, han funkar inte i lägenhet med en katt, så det är där vi står nu. Han är till åren komna och vi kan inte bara göra oss av med honom, så det kan bli båtliv ännu en säsong om vi inte hittar en lösning som funkar för oss alla! Om det blir som vi vill och jag inte bor på båten i år, kan jag koncentrera mig på att få färdigt alla mina delprojekt. Det är ganska svårt att bo och renovera båten samtidigt som man ska ha ett ordnat liv, det är mycket plock fram och tillbaka med verktyg, dynor och inredning.

No Comments

Post A Comment

Translate »