MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Drömmen om att få brygga öl på olika ställen runt om i världen med lokala råvaror är min drivkraft!

Drömmen om att få brygga öl på olika ställen runt om i världen med lokala råvaror är min drivkraft!

17.000 SJÖMIL

Följ med på en spännande resa i ölets tecken. INDIGO är redo att ta mig de 17.000 sjömilen som är planerade för denna färd.

21 LÄNDER

Varje land har sin egna ölkultur, det är denna jag vill fånga och känna pulsen på. Vad är det som unikt för just detta land och vilka ingredienser använder man?

LOGG / BLOGG

Varje vecka kommer jag att skriva och dokumentera lite om min resa, vad som händer och vad jag upplever i ord och bild.

21 UNIKA FAT ÖL

21 är oslagbart sägs det, så att brygga 21 unika öl i 21 olika länder kan ju bara bli bra... Målet är att skapa en kollektion som representerar resans rutt.

10 PROVNINGAR

Jag kommer att hålla 10 exklusiva provningar runt om i Sverige, där man får prova ett antal utvalda öl från resans 21 unika bryggningar.

Rent, klart, fylligt, mustigt, surt, sött,

beskt och exotiskt är mitt mål!

PROJEKTET

Idén med detta projekt är att dela mina intressen och samtidigt skapa en logg för framtiden. Här kombinerar jag mina två stora intressen – segling och ölbryggning.

Tanken slog mig när jag köpte båten att göra något spännande och kombinerat – varför inte segla och brygga öl på olika ställen runt om i världen!
På kanten av en glaciär, på stranden under en palm eller varför inte vid varma källor på Island…

Av dessa unika öl som kommer att bryggas på olika platser i världen och seglas hem, kommer det att erbjudas exklusiva provningar. Min målsättning är att kunna bjuda på en smakupplevelse och en reseberättelsen som skall ta Er till spännande platser.

RUTTEN OCH MÅLET

Nu gäller det att segla, få båten klar och skapa förutsättningar för att detta projekt skall bli verkligt! Under det senaste året har det hänt en hel del som ni kan läsa om i min LOGG. Jag kommer att löpande uppdatera innehållet, så satt ni får möjlighet att följa projektet.

Norges kust upp till Lofoten – Island – Grönland – Canada – Bermuda – Cuba – Västindien och tillbaka via Azorerna – Portugal – England

Translate »