MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Rockbåten

Planen för dagen var något helt annat än vad det blev… sent igår eftermiddag fick jag ett telefonsamtal på jobbet om att skivorna som kunden beställt var fel…!!! De skulle åka från Stockholm dagen efter på morgon… jävlar!!!
Mitt fel, bara och erkänna! Det skulle in en 4-sidig folder också… hur kunde jag missa det? Förmodligen lite stressad. Konsekvensen blir att jag får göra om hela produktionen – tryck fodral, stansa, limma, trycka foldar, skivor som ska lackas, packa och plasta in… men den stora frågan är – Var spelar ni?

Vi åker ner till Helsingborg tidigt i morgon… vi börjar spelningen vid 20.00.
Var då?
Rockbåten!!!
Inga problem… jag är där vid 19-tiden!

Rockbåten i Helsingborg.

Snabbar ryck hela dagen, fick färdigt produktionen strax innan 16 och satte mig i bilen på väg söderut… Vad är det med människor och bilar??? Folk kör ju som om det vore Formula 1… Tätt, inga avstånd, håller inte koll bakåt och givetvis strax efter Heberg innan Slöinge… Totalstopp – Trafikolycka!
Nu är jag ju sådan som person att jag gillar inte att vara sen, hellre ute i god tid och väntar, än att låta andra vänta på mig, så det fanns marginal.

Jag kom ner till Helsingborg 18.45, hittade parkering och fick levererat skivproduktionen… snacka om tacksamt band!

Hamninloppet i Helsingborg nästan helt öde.

Gick en promenad utmed kajen och kände mig väldigt nöjd med dagen. En vacker skymning vid hamninloppet och jag fick ett sådant där gött lugn. Vatten har den inverkan på mig har jag upptäckt. Nu fick jag mitt lystmäte tillgodosett och ett inlägg med koppling till båt och båtliv om än lite rockigare än vanligt!

När jag ändå var i skåneland, passade jag på att åka ner till älsklingen i Malmö och överraska henne med en vardagskväll. Nu blir det natten och upp tidigt i morgon!

No Comments

Post A Comment

Translate »