MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Oj vad trött jag är!

Dagen inlägg kommer mycket senare än vanligt, tyvärr. Jag brukar skriva lite innan jag lägger mig kvällen innan, denna gång stöp jag i säng…

Sista kvällen på navigationskursen igår och jag var helt slut… totalt urblåst i skallen. Hade en intensiv dag på jobbet, ätit lite dåligt och stressat lite för mycket, så det var svårt med koncentrationen.

30 dagars inlägg passerades idag och det har gått väldigt lätt att skriva. Finns många idéer om hur jag vill fortsätta med detta och jag jobbar vidare med den nya hemsidan innan jag publicerar den. Ni får nöja er med ett smakprov.

Jag har spikat tema, börjat med innehållet och snart släpper jag den skarpa versionen, då minnet på denna gratis-blogg snart är fullt. Det blir ett litet kortare inlägg denna gången, men det blir mer blogg om någon dag! Nu dyker jag in i widgettar, pluggin:s och teman!

Fulla segel och högt skum!

No Comments

Post A Comment

Translate »