MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Årsmöteskaos

Dagen till ära var det årsmöte i kolloniföreninge. Som vanligt inget direkt nytt, man blir bara beklämd över att folk inte förstår hur ett årsmöte fungerar… var tog föreningslivet vägen? Jag har varit delaktig i ett flertal föreningar, suttit i många styrelser och tyckt det varit intressant, men när folk ställer sig upp och går efter två timmar av leda, räcker det även för mig. Ett väl förberett årsmöte, utan skandaler och ekonomiska oigentligheter, klubbas igenom på 20-30 minuter… pang, pang, pang… 200 personer i en matsal utan ventilation i 2 timmar är bara för mycket.

En kall, två varma och en tidning…

19 mil hem till Vessigebro och sen lunch. Glädjande var att i brevlådan låg båtliv, så det blev lite båt ändå idag!

Haft Aron i en vecka och idag skulle han hem till Rikard igen. Aron har kilat ner sig mellan mig och Madeleine i stugan och Chap har varit svartsjuk… även hundar lider av denna åkomma tydligen.

Har fått ett litet problem, inget stort men ack så jobbigt. Jag har sagt upp mitt bredband hemma i bostaden, då jag ska bo i båten hela sommaren och jag hade dålig koll när uppkopplingen försvann… det gjorde den 25 i denna månaden… räknade visst fel på en månad, så nu sitter man här med värk i tummen och skriver inlägg på telefonen istället… ja, det är väl något man får ta!

I morgon är det styrelsemöte i båtsällskapet och då är årsmötet glömt och föreningskänslan återställd!

Högt skum och fulla segel!

 

No Comments

Post A Comment

Translate »