MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Det knäppte till…

Morgonen startade tidigt denna dag. Efter en trevlig helg i stugan var det åter dax att slita för bröfödan… slita är ju relativt, men till jobbet ska jag. Ryggen hade blivit något bättre, men långt ifrån bra. Jag hade tid hos naprapaten kl. 08.00, men först en promenad utmed havet nere vid Lövstaviken. Normalt sätt brukar jag vara helt själv på morgonen utmed promenaden, men idag var det annorlunda. Ja just det… 1 april – öringpremiär… säkert 10-15 personer utmed piren denna juvliga morgon. Vindstilla, bitande kallt men oerhört vackert i soluppgången. Stannade till och snackade med två göteborgare om fiskelyckan, inget än, blev svaret, men han där ute tog en spegelblank på närmare 3 kg, för en stund sedan…

Fem i åtta var jag hos Mikael, naprapaten och slaktbänken, som han brukar säga… vi får se om det blir nödslakt idag… av med kläderna och upp på britsen. Han knådar och masserar ryggen och får musklerna att slappna av. Lägger mig på rygg och drar upp vänsterbenet samtidigt som han tar tag i höger arm och för armen diagonalt mot vänsterbenet… knäpp!!! Jag känner bara värken försvinna!!! Vilken otroligt skön känsla… ett litet knyck och det bara försvann. Vågade knappt tro det var sant… kom till jobbet, satte mig ner och ställde mig upp flera gånger i rad, bara för att se om det gick… och det gjorde det! Så oerhört tacksam för din hjälp Mikael Samuelsson! Tack!

No Comments

Post A Comment

Translate »