MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Utvärdering

Nu undrar ni lite vad som har hänt… detta lilla upphåll har flera förklaringar… Jag hade sagt till mig själv att göra ett upphåll efter 60 dagar för att utvärdera besöksfrekvensen på sidan. Detta för att se om det blev några besökare efter det att jag inte publicerar något på ett tag…
Glädjande nog kommer det nya besökare varje dag – KUL!

Nu till det spännande… INDIGO ligger i plurret och masten är riggad. Jag har flyttat in i båten och jag har börjat komma i ordning. Vilken känsla! Att varje morgon vakna till knirkande fendrar mot bryggan, somna till vågskvalp och känna morgon kylan bita i skinnet innan morgonkaffet…

Mastningen gick bra och ännu en gång ett stort tack till Tom, vad skulle jag göra utan dig!

Nu ser jag fram emot premiärsegling och sommaräventyr!

Fulla segel och högt skum!

No Comments

Post A Comment

Translate »