MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Brewskival 2019

Helgen var räddad, nu äntligen skulle det bli Brewskival i Helsingborg.
105 bryggerier – 630 olika läckerheter och det var laddat för folkfest i dagarna tre. Vilken fest!

Foto: Allan Bank

Hela upplägget på Brewskival från start till mål handlar om gemenskap, något som genomsyrar hela till tillställningen. Volontärer, bryggare och gäster samlas för att dricka öl, umgås och ha trevligt. Smak- och doftpaletten är oändlig med stilar som tilltalar de flesta. Här får man chansen att prova något nytt. Det finns så många att tacka för hela arrangemanget, men några måste jag nämna… Teamet som jag fick nöjet att jobba med, Brewski och de anställda men jag vill nämna två lite extra noga… Hanna och Carina, ni är underbara! TACK!!!

På vägen hem hade man den där goa känslan, vi ses igen nästa år!

Högt skum och fulla glas!

1 Comment
  • Anonym
    Posted at 23:03h, 09 juli

    ❤️

Post A Comment

Translate »