MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

Tillbaka till Anholt, denna pärla!

Det var planerat en längre resa i sommar, men pandemin satte stopp för det, tyvärr. Orkney Öarna var målet, men det blev Anholt. Denna gången i strålande prakt. Vindstilla, kristallklart vatten och underbara människor. Jag fick resesällskap med en ny medlem i klubben, Jonas. En väldigt harmonisk kille som synkade väldigt bra med härlig inställning till båtlivet och livet kring båten.

Vi lämnade hamnen på torsdagskvällen efter jobbet för att bege oss till Kattegatts pärla.

Vi visste att vinden skulle avta framåt kvällen, men det blev betydligt tidigare än beräknat. Redan efter ett par timmar dog vinden ut. Det passade ganska bra, farten minskade ner till 4 knop och det började direkt rycka i dörjen som släpade efter båten… makrill! Två feta fina firrar, rensades och tillagades medans vi bara drev i strömmen. Doften och knastret i pannan fick magen att kurra…

No Comments

Post A Comment

Translate »