MMSI: 265811210
Call sign: SF5891
https://vrm.victronenergy.com/installation/101480/embed/797b7a1a

…det blev bättre!

Jag skrev i mitt förra inlägg om utbrott, uppbrott och avbrott och inledde med ”Det blev inte riktigt som jag planerat denna säsongen, tyvärr – det blev bättre!

När man väger alla faktorer för att komma fram till ett beslut är det väldigt mycket som spelar in. Vissa beslut kan man ta på någon mikrosekund, en del behöver man flera år på sig för att ta, men något som är gemensamt för alla beslut är att det förändrar.

Det blev bättre!

2020 förändrade mycket för många och så även för mig. Målet att segla och brygga våren 2021 finns där, men jag måste skjuta lite på projektet. Det finns viktigare saker att sköta! Min äldsta son Robert med Therese och dottern Astrid har köpt hus i trakten av Vessigebro och är på väg hem från Åre. Jag vill inte missa denna möjlighet att få umgås med dem innan jag ger mig av. Min dotter Fanny med pojkvännen Lars väntat tillökning och jag ska bli morfar – inte kan jag åka då…! och efter uppbrottet i somras hade jag bestämt mig att inga mer kvinnor i mitt liv, sa lite skämtsamt – men tänk så fel jag kunde ha!

En fredagskväll i båten

Jag skrev hej och ville bara önska en trevlig helg… vi bestämde oss för att ta en promenad… sen har vi gått och gått och gått och blivit kära – inte kan man lämna då!

Målet lever kvar, men i något annan form än tidigare. Tidsramen kan bli justerad med avbrott för att resa hem under perioder, men Bettina sa ”Fan ta dig om du ger upp drömmen för min skull”. Hon vill att jag genomför mitt projekt och det har jag lovat henne! Med alla dessa positiva nyheter och extra tid, behöver jag inte stressa för att göra något halvdant, utan lägga den där extra finishen på projektet och spendera lite mer tid med familjen och Bettina!

Lars, Pelle och Fanny på besök i somras. Det var denna dagen jag fick reda på att jag skulle bli morfar!

Therese med Astrid på sommarbesök vid båten i Falkenbergs hamn.

No Comments

Post A Comment

Translate »